Animatorcursus

Tijdens de animatorcursus leer je hoe je een groep kinderen en jongeren kan begeleiden, hoe je een leuke activiteit in elkaar steekt.

Animatorcursus

Je wordt dit jaar 15 en je bent op zoek naar een supermegacoolefantastische bezigheid tijdens de schoolvakantie?

Schrijf je dan snel in voor onze animatorencursus en je bent zeker van een toekomst met fantastische ervaringen tijdens schoolvakanties!

Nog niet helemaal mee met hoe een goede animator zijn? Geen probleem, want wij leren het jou! Je leert omgaan met verschillende leeftijden en hoe goed zorg te dragen voor je deelnemers. We geven je heel wat tips and tricks om een top spel in elkaar te boksen en hoe jezelf overtuigend genoeg kan verkleden en dat allemaal op één animatorcursus!

Bereid je alvast voor want dit wordt een week vol zottigheid, veel fun en ongelooflijke ervaringen!

Je loopt hele dagen verkleed rond en af en toe mag je het kleine kind in jou nog eens naar boven halen. Je zult helemaal klaargestoomd zijn om een succesvolle stage te doorlopen op een zomerkamp of speelplein en nadien je attest ‘animator in het jeugdwerk’ te mogen ontvangen.

Wij willen je alvast welkom heten in onze Activak-vrijwilligersfamilie!

LET OP:
Voor de animatorcursus moet je 15 jaar zijn bij aanvang van de cursus.

Maak superveel nieuwe vrienden op onze animatorcursus!

Programma

Wat ?

Een snuifje conflicthantering, een scheutje spelopbouw en dat alles overgoten met een sausje van spel, zottigheid en heel veel plezier!

Tijdens de animatorcursus leer je hoe je een groep kinderen en jongeren kan begeleiden, hoe je een leuke activiteit in elkaar steekt en vooral ... hoe je jezelf kan overtreffen! Bereid je voor op een cocktail van leerrijke momenten, fijne mensen, een hoop zottigheid en onvergetelijke ervaringen!

Om mee te gaan op deze week plezier, moet je minstens 15 jaar zijn bij aanvang van de cursus.

Data volgende animator cursussen

Tijdens de krokusvakantie, de tweede week van de paasvakantie, de eerste week van de zomervakantie en de herfstvakantie. In september is er ook een terugkomdag. Een cursus is steeds met overnachting, en duurt van zondag tot en met vrijdag.

Cursus Leeftijd Periode Locatie Prijs Inschrijven
Animatorcursus 15 - 20 jaar 27 Okt - 1 Nov
2024
Kasteel Boterlaerhof
2100 Deurne
220,- Nu Inschrijven

Inschrijven gaat via www.activak.be. Onze cursus is erkend door de Vlaamse Gemeenschap, waardoor je op het einde een officieel attest in handen krijgt.

De animatorcursus bij Activak heeft mijn leven veranderd. Het heeft me geholpen mezelf te vinden en zoveel meer. Hierdoor sta ik nu veel zelfzekerder en zelfstandiger in het leven.