Hoofdanimatorcursus

Als je ietsje meer wil... En daarnaast minstens 17 jaar bent én enige ervaring hebt als animator, is dit zeker iets voor jou!

Je bent 17 jaar en bezit al een attest animator in het jeugdwerk, maar je voelt dat je toch net dat tikkeltje meer wil? Daar kan voor gezorgd worden!

In kleine groepjes leer je samen hoe je animatoren kan coachen of sfeer te brengen in een team. Je krijgt er de beste tips om het overzicht te bewaren en we leren je om het hoofd koel te houden tijdens het oplossen van moeilijke situaties. Uiteraard leren we je ook hoe je een spel naar een nog hoger niveau kan brengen!

Onze hoofdanimatorcursus zal gegeven worden op een speelse manier en met heel veel enthousiasme. Wedden dat je veel verkleedpartijen en vooral nog meer hilarische momenten zal beleven? Je zal er geen spijt van krijgen!

Na deze cursus ben je klaar om 30u stage te lopen en vervolgens de eindverantwoordelijkheid te nemen tijdens talloze kampen.

 
 

Een ervaring om nooit te vergeten!

Programma

Wat ?
 
Als je ietsje meer wil... En daarnaast minstens 17 jaar bent én enige ervaring hebt als animator, is dit zeker iets voor jou! Tijdens de cursus hoofdanimator leer je hoe je een groep animatoren kan begeleiden, op welke manier je hen kan motiveren en eventuele conflicten oplossen.
 
Maar dat gebeurt uiteraard niet op een saaie, theoretische manier. Net als bij de animatorcursus wordt het geheel overgoten met fijne mede-cursisten, fun en veel zottigheid!

Data volgende hoofdanimator cursussen

Tijdens de krokusvakantie, de tweede week van de paasvakantie, de eerste week van de zomervakantie en de herfstvakantie. In september is er ook een terugkomdag. Een cursus is steeds met overnachting, en duurt van zondag tot en met vrijdag.

Cursus Leeftijd Periode Locatie Prijs Inschrijven
hoofdanimatorcursus 17 - 25 jaar 31 Mrt - 5 Apr
2024
Kasteel Boterlaerhof
2100 Deurne
220,- Nu Inschrijven

Inschrijven gaat via www.activak.be. Onze cursus is erkend door de Vlaamse Gemeenschap, waardoor je op het einde een officieel attest in handen krijgt.

Ik heb zoveel bijgeleerd en vrienden gemaakt voor het leven! Ik overdrijf niet als ik zeg dat de cursus van Activak één van de beste beslissingen was die ik ooit gemaakt heb!