Hoofdanimatorcursus

Als je ietsje meer wil... En daarnaast minstens 17 jaar bent én enige ervaring hebt als animator, is dit zeker iets voor jou!

Je bent 17 jaar en bezit al een attest animator in het jeugdwerk, maar je voelt dat je toch net dat tikkeltje meer wil? Daar kan voor gezorgd worden!

In kleine groepjes leer je samen hoe je animatoren kan coachen of sfeer te brengen in een team. Je krijgt er de beste tips om het overzicht te bewaren en we leren je om het hoofd koel te houden tijdens het oplossen van moeilijke situaties. Uiteraard leren we je ook hoe je een spel naar een nog hoger niveau kan brengen!

Onze hoofdanimatorcursus zal gegeven worden op een speelse manier en met heel veel enthousiasme. Wedden dat je veel verkleedpartijen en vooral nog meer hilarische momenten zal beleven? Je zal er geen spijt van krijgen!

Na deze cursus ben je klaar om 30u stage te lopen en vervolgens de eindverantwoordelijkheid te nemen tijdens talloze kampen.

 
 

Een ervaring om nooit te vergeten!

Programma

Wat ?
 
Als je ietsje meer wil... En daarnaast minstens 17 jaar bent én enige ervaring hebt als animator, is dit zeker iets voor jou! Tijdens de cursus hoofdanimator leer je hoe je een groep animatoren kan begeleiden, op welke manier je hen kan motiveren en eventuele conflicten oplossen.
 
Maar dat gebeurt uiteraard niet op een saaie, theoretische manier. Net als bij de animatorcursus wordt het geheel overgoten met fijne mede-cursisten, fun en veel zottigheid!

Geen resultaten gevonden.

De animatorcursus was een onvergetelijke ervaring waar ik veel nieuwe mensen heb leren kennen. We maakte de meest gekke toneeltjes en de leukste spelletjes. We hebben zelfs een levende cluedo gemaakt. Maar natuurlijk zijn de feestjes tijdens de afwas ook zeker niet te vergeten!